Forum klanu ETA na serwerze Lineage2 EPI Citadel
Napiszcie tu kilka słow o sobie
Kamil 16 lat pochodze z okolic Krakowa interesuje sie informatyka,grą w l2,kucharstwem,astronomią
dalej dalej wypowiadac się........
imie: Krzysiek
zainteresowania: komputery, sport, L2, no i fajne dziewczyny xD
mieszkam w Świebodzinie niedaleko Zielonej Gory
Ostatnio edytowany przez Kychol (2007-09-01 21:52:06)
Nazywam sie Kuba ^^
Mam:
rower,
3 braci,
2 koty i rybki
15 lat.
Mieszkam w Szczecinie.
Chodzę do:
szkoły,
czasem do "Żabki", "Netto", albo "Tesco".
W drodze do szkoły mijam dom publiczny "Pałacyk" oraz Siedzibę Świadków J <--do tych miejsc--- Nie uczęszczam.
Niestety muszę wam przedstawic straszliwą informację: Gram tylko 1h dziennie, ale mam nadzieję, że starczy.
Co sądzę o dowódctwie klanu: "Mili Panowie" ^^
Buuuuuuuuuuuuu i co ja mam teraz napisać ??? Ja sie w ramy wiekowe nie mieszczę . Yhhh dobra wieku nie zdradzam ( jak to kobieta)
studiuje sobie (tzn.teraz wakacjonuję sie -jeszcze miesiąc
), a studiuje Inżynierie Środowiska ,specjalność- roboty inżynieryjne (ale kogo to obchodzi
). Mieszkam w Krakowie. To już będzie 3 rok z L2 chyba,że wykończy mnie rate x4.Jak dotąd grałam na DN (dragonx15). Nie dziwcie sie jak czasem, mimo mojego stażu z L2, będę pytać o oczywiste rzeczy- wiek już nie ten i skleroza daje sie we znaki ;/. Co ponad to.....hmmm lubie czytać różne książki od historycznych przez psychologiczne po fantasy i SF, muzyka -od klasyki po metal (różny), niom i w górach można mnie spotkać
). Poza tym jestem bardzo mila, sympatyczna i........ w ogóle
, aaa i skromna
A tak nawiasem -milo Was poznać myślę ,że będzie sie nam dobrze wspólnie grało
.
Buziaki
No to kolej namnie. Nazywam sie Mateusz mam 15 lat ( ciekawostka urodzilem sie w wigilje czyli 24 grudnia ). Hmm zainteresowania... glownie muzyka i L2. Slucham roznych rodzai muzyki glownie Metal i Rege ( dziwna kombinacja
). W L2 gram od roku gralem na DN infinity x5 whte eagle x 1000 i paru innych
.
Trenowalem sport koszykowke. chyba tyle o mnie.
Ps. Kychol spoko avatar widze ze sluchasz Disturbeda
eloo jestem nowy mam na imie Damian mam 12lat lubie pilke nozna koszykuwke wychodzic na diewczyny
i takie tam ;]
Oo:) w końcu jakiś "młodzik"
Wszyscy sie tak rozpisują, a ja napisałem troche mało. Fakt faktem, fantastyka, każdego rodzaju( filmy ksiazki, gry fabularne karciane bitewne itp.) to moja pasja. Zapomnialem jednak dopisać muzyki, jako, że na słuchaniu nie poprzestalem i kilka ładnych lat gram na perkusji:)
Jak mi sie jeszcze cuś przypomni, napisze:)