Forum klanu ETA na serwerze Lineage2 EPI Citadel
hehe to moze bedziemy robic jakies clanowe pt??
hehe moze tez mlodzik
Witam wszystkich:) A już sie martwiłam że jestem tu jedyną "starszą" osobą i w dodatku dziewczyną;p ale mam seteti:). Mam na imię Daria, studiuje dość nudny kierunek jakim jest rachunkowość. Włąśnie siedze sama w robocie i nie mam co robić więc stwierdziłam że was troche poznam;p Pozdrawiam all:)
hehe no nie w tym [poscie
No ja wiem, Seteti, że ty studentka, narazie najstarsza z towarzystwa, chodziło mi o to, że srednia wieku, jak słusznie zauważył Kychol to 15-16 lat;)
Ostatnio edytowany przez Tarandil (2007-09-04 16:15:33)
Tarandil napisał:
..Seteti (...) narazie najstarsza z towarzystwa
Abuuuuu nie dobijaj mnie ;( ;( ;( ;( czuje sie teraz staro ;( ;( ;( ;( - my tu wszyscy jestesmy młodzi ..duchem
Star napisał:
A już sie martwiłam że jestem tu jedyną "starszą" osobą i w dodatku dziewczyną;p ale mam seteti:)
Witam Cie serdecznie Dario czas zaprowadzić tu babskie porządki ]:-> xaxaxaxxa
raczej meskie porzodki hehe
Nie damy sie babom:)
Wcale nie uwazamy ze jestes stara, być moze ldatego, ze wlasciwie nie jestes naprawdE:) Studia to najlepszy wiek:)
Podobno, sam za to nie poręcze;)
Kychol dla twojej informacji napewno slyszales piosenki tego zespolu ale nawet o tym niewiesz wpisz sobie w google Disturbed Land of Confusion ta piosenka napewno bedzie ci znaan (mam przynajmniej taka nadzieje )
Leonica napisał:
Kychol dla twojej informacji napewno slyszales piosenki tego zespolu ale nawet o tym niewiesz wpisz sobie w google Disturbed Land of Confusion ta piosenka napewno bedzie ci znaan (mam przynajmniej taka nadzieje
)
owszem calkiem mozliwe, ale nazwy tej wogole nie kojarze
Wooooo. Widze że mamy pierwszego gracza, który wiekowo przebił nasze studentki;) Witamy witamy, i cieszymy się, że Lineage jest grą bez żadnego limitu wiekowego:)