Forum klanu ETA na serwerze Lineage2 EPI Citadel
haha zajefajny ten filmik
Keltir
Ja wam opowiem kawała.Spotkali sie prezydent Polski , Ameryki i Rosji tak sobie rozmawiają i i prezydent Rosji mowi , żeby zrobili zakład oto jaki budynak w ich panstwach powstał w jak najkrutszym czasie. A więc jada do ameryki i tam im prezydent mowi , że ten budynek powstał u nich w 2 tygodnie.Teras jadą to rosji i tam im mówi , że ten budynek powstał w 1 tydzień.Leca samolotem do poslku i polas sie tak zastanawie co ja im pokarze.Dolecieli do Polski i sttoja kolo Pałacu Kultury i prezydene Rosju sie pyta ej polak co to za iweża.A polak mowi o kurcze wczoraj tegu tu nibylo.
hihihhhahaha ;] Ja wam kawałów opowiadał nie będe bo jestem poważnym 16-latkiem...
8 października 2007: Jako iż dzisiaj mam kompletny odpał to może coś tu napisze bo widze że na moim poście sie zakończyło...
Złapał diabeł człowieka, orka oraz elfa i wyznaczył im trzy zadania. Pierwszym było wyczyścić z potworów całe The Forbidden Getaway. Drugie to podać ręke Karikowi a trzecie przelecieć mroczną elfke. Jako pierwszy ruszył człowiek. Wpadł na FG i nie dał rady. Po nim wyruszył ork. Wyczyścił FG, podszedł do klatki z Karikiem i po kilku godzinach walki przegrał... Jako ostatni do boju przystąpił elf. Wykonał pierwsze zadanie bez trudu. Następnie wszedł do klatki z Karikiem i zniknął w ciemnościach. W oddali było słychać odgłłosy walki. Lecz nagle wszystko ucichło. Elf wyszedł z klatki uśmiechnięty i pyta diabła:
-To gdzie ta mroczna elfka której mam podać rękę?